"I dag jeg erindret noget merkeligt"

onsdag, august 03, 2005

Ferietid

Kjære venner, ingen av dere..... hahaha, neida. Vart skræmt no!? Øhøm.....

Det er ferietid, i alle fall en liten stund til, og det merkes. Om ikke bare ved at det er for lite fotball, så også på de forskjellige bloggene. Egentlig litt skuff spør du meg. Særlig Nico sin, http://nicossalmebok.blogspot.com, er så lite interessant at det er nærmer seg en fryd. Det er nærmere halvannen måned siden sist han blogget. Hell og lykke!
Kristin Anastacia Nordvoll derimot har begynt å blogge, på http://nordvoll.blogspot.com, til min store forundring. En positiv overraskelse var det å oppdage.

Det er tydelig at vi deler en del interesser og tanker, særlig om det teknologiske der ingen av oss later til å være videre overøst av nådegaver. (Jeg aner ikke for eksempel hvordan jeg får til sånn link på de adressene jeg her har lagt ut.) (Fant det ut nå, det var ikke så vanskelig.) Og et av hennes senere innlegg traff meg slik en blomst under helleren treffer sitt barn, en sen januardag, vel å merke.

Jeg vil følge opp hennes innlegg med å si:
INVITATION OPPI RÆVVA MI! Jeg har nemlig også blitt trakassert med disse mailene, som jeg forøvrig ikke aner hva handler om. (Skjønte det var snakk om sms etter Krishtin sitt innlegg.) Det mest fantastiske er at det står ting som "You have 2 friend(s)...". Friend(s)? (s)??
Jeg vet utmerket godt at jeg har mer enn en venn, takk for opplysningen! I tillegg har jeg sett noe slikt som, (fritt oversatt og formidlet),: "hvis du ikke vet hvem disse er kan du trykke her for..." Hvis jeg ikke vet hvem vennene mine er??? Hvorfor i VIF- klanen (min definisjon av helvetet) skulle jeg ikke kjenne mine egne venner?? Hvis jeg ikke kjente dem ville de da heller aldri hatt status som venner!

Invitasjon til mine venner om hyggelig samvær og diskusjon av dette temaet kan forekomme plutselig. Jeg har forøvrig ingen hensikt med å støte eller skjelle ut noen som i beste mening har sendt meg slike meldinger, men når alt kommer intersserer slike ting meg midt på min hårete rygg.

Ha et fortsatt fortryllende lindeklede inntil vi blogges!

Znx (lærte det av min bror i går. Hinsides patetisk)

7 Comments:

Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

takker og bukker og neier for slik en positiv omtale. Sætt æ pris på. Nico, ja stakkarn. Sku tru han va død. Så han sist for to uka siden. Har du sjett hainn?
To ting: 1. Kristin Margrete Nordvoll og
2. Koffer kan du itj bærre link adressa mi te sida di hvis du likt den så godt? :)

torsdag, august 04, 2005 12:23:00 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Det er nå gjort. Det var mye enklere enn jeg trodde gitt. Synes Anastacia klinger bedre. Også er jo navnet ganske sagnomsust. Du burde vurdere å bytte.
Nico er i freyasdalsveien fram til helgen, så vidt meg bekjent. Han lever.

torsdag, august 04, 2005 12:49:00 p.m.

 
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Det va da enda godt.
Vil du fortsatt kjøp bilen min?

torsdag, august 04, 2005 9:51:00 p.m.

 
Blogger Nico said...

titt tei! Jeg har bare lekt død...Men det tok lang tid før noen gadd å bry seg gitt. over en måned. kjedelig å leke død i en måned.

fredag, august 05, 2005 1:22:00 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Har ikke tenkt veldig mye på det. Med andre ord har jeg slått tanken litt fra meg, men jeg er ikke ukjent for ideen. Med andre ord er det en mulighet for det, men vi kan ta det når jeg kommer på torsdag. Hvor mye evt?

fredag, august 05, 2005 11:07:00 a.m.

 
Anonymous Anonym said...

Hoi! Du lurer ikke meg, nei. Ditt slappe beist. gidder ikke skrive i bloggen. Hah! Enda godt det siste innlegget handlet om Stabæk, ellers hadde det blitt månelyst.

fredag, august 05, 2005 11:08:00 a.m.

 
Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

tentk ca 4000 æ. E bærre at den 13 har æ forfall på forsikringa mi. Gidd itj å betal 900 kr for å selg den to daga etter liksom. Men vi kan snakkes på torsdag vi.Du kan jo kom ut her på Tangen i 11-til-2-pausen æ har i min 14-timers-arbeidsdag!! Velkommen ska du vær!Savna å leik m dæ

fredag, august 05, 2005 1:26:00 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home