"I dag jeg erindret noget merkeligt"

onsdag, juli 20, 2005

Èssil on

Sitter i skrivende stund og kjeder meg på jobb. Ikke så vanlig i og med at jeg har korte vakter for det meste. Men tirsdager er fulle dager med arbeidstid fra 10.00 til 20.00.
I løpet av de siste dager har det skjedd mye. Sigur Ròs i Køben på lørdag var fantastisk. Alle i verden burde komme seg på en Sigur Ròs konsert i løpet av sitt liv. Gleder meg forferdelig til den nye plata kommer 12. september. Men jeg synes, ærlig talt, ikke klapping hører hjemme på en Sigur Ròs konsert. Hvertfall ikke før de er ferdig med konserten. Det ødelegger stemningen.

I morgen skal jeg se Aalborg- FC København på Aalborg stadion. Det skal bli forferdelig deilig å se en fotballkamp igjen. For dere som ikke har tenkt over det vil jeg bare informere om at København, som hovedstad, ligger vanvittig klønete til. Det er jo pine meg nesten i Sverige. Som en følge av det var det en stor andel svensker, mange med deilig Skånsk dialekt, på den ovennevnte konserten. En svensk, full idiot skal få æren av å avslutte dette kapittel, idet jeg nå siterer ham:

"Spela njòsnavèlin då!"

For en malplassert stakkar...

3 Comments:

Blogger Bears Island said...

dasstryne

tirsdag, juli 19, 2005 10:35:00 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Meg eller ham?

onsdag, juli 20, 2005 11:32:00 a.m.

 
Blogger Bears Island said...

du, men jeg elsker deg likevel.

onsdag, juli 20, 2005 7:28:00 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home