"I dag jeg erindret noget merkeligt"

onsdag, juli 13, 2005

Oppdatering

Nå, da det er fotballpause i nesten hele Europa tenkte jeg å blåse litt liv i fotballen igjen. Egentlig relativt unødvendig i og med at overgangsvinduet er åpent, noe som får det til å virke som om hele verden dreier seg om nettopp fotball. Det er noe helt sinnsykt med spekulasjoner, og tydelig selgers marked om dagen. Dette er forferdelig moro synes nå jeg, etter at det har stått litt stille en stund, særlig i Norge.
Vel, mitt syn på enkelte spillere er nå klart for publisering i offentlighetens lys:

1. JOHN ALIEU CAREW
Jeg hater ikke mannen lenger. Det virker som han har fått en halv injeksjon folkevett og tre skvetter fotballkunnskap. Ingen stjerner i boka, bare så det er klart, men jeg ser at han har livets rett og håper han fortsetter å spille akseptabelt for Norge. Hva som skjer med ham i Lyon driter jeg i.

2. FRANCESCO TOTTI
Mannen var engang min helt, og jeg formelig forgudet ham. Akk, så ung og naiv! Men etter at klysa begynte å spytte og tråkke på, henholdsvis Christian Poulsen og Carsten Ramelow var det ingen bønn. Selv om han giftet seg på direktesendt tv. (hahaha) Men han skal ha for å vise lojalitet ved å signere ny kontrakt med AS Roma.

3. MORTEN GAMST PEDERSEN
For en herlig fyr! Søt, jordnær og meget god. Hadde jeg vært homo, så...., men det er jeg jo tydeligvis ikke. Uansett, har hatt troen på ham hele tiden og gleder meg til å se ham blomstre både på landslaget og i PL. Muligens mitt nye idol.

4. KRISTOFER HÆSTAD
Kult navn, men mangler en "f". Han er blitt hypa i overkant, men absolutt en habil fotballspiller. Fikk gleden av å se ham i en hel del kamper i Kristiansand i fjor, og ble følgelig ikke overrasket over prestasjonene hans.

5. BERNT HULSKER
Har hata han siden jeg så han i en kamp for Molde for tre år siden. En voldsmann og drittsekk, et avskum. Har selvfølgelig funnet seg til rette i særdeles passende omgivelser for et kukhue som han- i VIF. Fullt fortjent Tippeligaens mest forhatte spiller.

6. VEIGAR PALL GUNNARSON OG DANIEL NANNSKOG
Endelig har mitt elskede Stabæk fått noen gode spisser so scorer!

7. THOMAS FINSTAD
Endelig har mitt elskede Stabæk kvittet seg med en spiss som ikke kan score! (Eller skyte, heade, løpe eller motta ballen, for den saks skyld.)

8. ADRIANO
Håper inderlig han blir i Inter og ikke blir et tredjevalg i Chelsea. Inter vinner Serie A med ham neste år.

9. SINISA MIHAJLOVIC
Håper han og Hulsker kræsjer i en herlig front-mot-front i fri hastighet på autobahn. Trist at han spiller for Inter.

10. KRISTOFFER FJALSETT
Ryktene sier at han ikke har gitt opp, og har engasjert personlig trener for å komme i form til høstens sesong med løkkefotball. Kan komme til å overraske.

5 Comments:

Blogger Bears Island said...

hei....hehe

Jeg mener fremdeles Totti sin såkalte "tråkking" på ramelow ikke kunne unngås. Hvis han ikke hadde hoppet(og landet...) så hadde jo ramelow knekt beina til stakkars lille francesco tvers av. Konklusjon: Ramelow fikk som fortjent.

Morten Gamst synes jeg bare blir eklere og eklere. Interessant spiller synes jeg han er, men han er ekkel. Null argumentasjon kreves bare se på antall oppslag i se og hør så holder det.

Adriano hadde jo aldri blitt tredjevalg i chelsea. Håper han stikker, jeg var inter-fan i gamle dager men nå er jo klubben den mest usympatiske klubben i serie-a sammen med lazio. Og "Uavgjort-Inter" vinner nok ikke serie A iår heller. Til det er Juve og Milan et lysår for sterke.

torsdag, juli 14, 2005 6:24:00 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Velvel...

Når jeg endelig sjekker om du har skrevet noe nytt på den herlige bloggen din, skriver du om fortball?

Skuff.

Som den udugelige kjæresten jeg er har jeg ingenting å si. Jeg har jo ikke peiling på hvem de folka er! Bortsett fra han siste. Bra fyr! Litt ung kanskje, men dog en bra fyr.

fredag, juli 15, 2005 1:32:00 p.m.

 
Blogger Bears Island said...

han siste er "over the hill" som de sier i junaiten.

fredag, juli 15, 2005 8:29:00 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Har stor tro på Georg kristoffers fremtid på løkka. Hans tekniske ferdighter er absoultt habile, men han må kvitte seg med vulgære ord og uttrykk som får småguttspillere til å forlate banen med snørr, tårer og et ødelagt kvinnesyn. Men ellers er han best når han er sint og er i hevnemodus. PS! fint vi har flytta nærmere stadion, så slipper vi å slite oss ut på veien dit...

tirsdag, juli 26, 2005 6:07:00 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Er det lov til å legge til forhatte spillere på listen din? i så fall... på en god 11 plass: Ardian Gashi, fordi han generelt er en ekkel fyr og fordi han er en dritt på banen. Kjører i tillegg alt for fort og gjør Norges veier utrygge. Håper han bare får besøk av Andrè Muri i fengsel... det blir jo et hyggelig lite party.

Har forresten hørt en del på Teitur... fyren er jo helt knall! "Amandas Dream"!!! oooohhhh
koz

mandag, august 01, 2005 1:33:00 a.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home