"I dag jeg erindret noget merkeligt"

torsdag, juni 02, 2005

Regarding Bjørnar

I dag skal jeg skrive litt om Bjørnar.

Jeg ble kjent med Bjørnar mens vi begge gikk på Rønningen fhs. Det var uten så mye mer hokus pokus enn at vi tydeligvis hadde de samme interessene. Bjørnar bodde på rom med Håkon Eivind. Begge er fra sørlandet. Det syntes jeg var trivelig. Onkel Yngve ble et samlingspunkt for flere. Inkludert Bjørnar og meg selv. Når vi ikke var på onkel Yngve, og ikke ville være sosiale spilte vi CM. Da sosialiserte vi oss i mellom. En gang var jeg på feiring av Bjørnars bursdag i byen. Noen ganger dro vi inn til byen for å se forskjellige fotballkamper på forskjellige puber. Jeg synes Belfry var bra. Det var Bjørnar som introduserte meg for Belfry. Også sov vi på rom sammen gjennom hele Italiaturen. En liten stund i dobbeltseng, fordi det var en annen som ville ha enkeltsengen. Det var helt i orden for meg, altså. Noen ganger hadde vi dusjsession. Gjerne med flere . De som ikke fikk plass satt og spilte gitar utenfor dusjkabinettene. Bortsett fra Bjørnar, han kan ikke spille gitar.

Bjørnar kan virke både sjarmerende, tankefull, sur, sær, full, klok, nesevis, søt, likegyldig og engasjert. Under den tilsynelatende nihilistiske holdningen finnes en ikke så veldig nihilistisk holdning. Bjørnar er fra Øyslebø, derav etternavnet. Øyslebø er ikke langt fra Mandal.

Hvis du ser Bjørnar må du gi han en klem. Han er ikke den som viker unna for en god klem. Selv om det virker sånn. Hvis du er singel kan du jo sjekke ham opp. Da tror jeg han blir glad. Bjørnar promper mye.