"I dag jeg erindret noget merkeligt"

fredag, mai 13, 2005

For en helg!

Helgen har vært en av de bedre, så langt i mott korte liv.
Det starter fredag med at jeg holder en konsert i min egen stue, sammen med min kjære fiolistinne, Helene Reite. For min egen del var dette en særdeles gøyal opplevelse! Og tilbakemeldingen har vært gode. Broren min, Martin, hadde også tatt turen fra Bærum, noe som gjorde det hele ekstra koselig.
Lørdag var broders og jeg på frk. Larsen. Vi spiste god mat og snakket om livet, tomheten og musikken. En innbringende samtale. Så dro vi hjem og spilte litt gitar. Deretter kubbespill og film, før man tok kvelden ca. klokken 3.30.
Halv ni søndag morgen måtte jeg opp for å koke kaffe til min bror som skulle reise klokken ni. Jeg gjør deretter et halsbrekkende forsøk på å sove mer, men uten hell. Jeg rydder derfor rommet, koker kaffe, tar på turklær og legger utpå en to timer lang tur rundt Baneheia og ned i Ravnedalen, med den nue cden til Tom Mcrae (se kommende sak). En helt FANTASTISK tur!
Deretter var jeg en tur hos Solveig før jeg dro på Startkamp. Stabæk vant 3-1!!!!!
Således endte vi opp en gjeng hos oss i løpet av kvelden.

Det var oppsummeringen av helgen 6.-8. mai. Jadda!

2 Comments:

Blogger Bears Island said...

Jeg trodde internet skulle være det nye dynamiske mediet, erstatte aviser og slikt. Men din blogg er virkelig av det statiske slaget. Ja jeg er klar over at du har sagt det blir litt gamle nyheter som kommer her. Men jeg må jo klage litt alikevel. Men uansett så hørtes det ut som en virkelig trivelig helg. Skulle jeg vært i din stue på konsert, men den gang ei.

fredag, mai 13, 2005 12:23:00 p.m.

 
Blogger Torjus said...

Start vant forøvrig 4-0 over Odd for de som ikke fikk med seg det.

Ellers må jeg berømme deg for at du holder ut skrivngen av et slikt sammendrag av helgen. Da jeg ville skrevet MYE om fredagen og kanskje ofret Søndagen en setning. (se forøvrig mitt inlegg om påsken for å vite hva jeg mener)

søndag, mai 15, 2005 1:57:00 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home